Elektronika

Chytré zásuvky mají před sebou skutečně velkou budoucnost

Úsporné žárovky už zná jistě každý. Co byste ale řekli například na zásuvky, které můžete ovládat prostřednictvím mobilního telefonu? Díky nim budete mít naprostý přehled nad spotřebou elektřiny. A data se mohou hodit, zvláště pokud nechcete, aby vás celoroční účet nepřekvapil. Zobrazíte si spoustu grafů a dozvíte se díky nim i to, který elektrospotřebič si zasluhuje vyměnit. Je to velmi snadné, díky menu v češtině si nastavíte vše potřebné během několika málo minut. A pak už můžete jen šetřit. Nebo také ovládat svou domácnost na dálku, což je určitě neméně zajímavé téma!

Moderní svět už klepe na dveře

Minimální spotřeba a také aplikace, která je připravena nejen pro majitele zařízení s operačním systémem iOS, ale i pro Androidy. Chytré zásuvky jsou totiž velmi důmyslným prvkem moderních domácností. Co vše mohou nabídnout? Kontrola spotřebičů na dálku, jejich vypínání a zapínání podle nastavených scénářů a přehledná statistika, ze které vyčtete mnoho zajímavých informací. Každá kilowatthodina je zaznamenána, takže nepřijdete o nic důležitého. Spotřeba elektřiny je u tohoto zařízení v pohotovostním režimu hluboko pod hladinou 1 W. Jinak řečeno, může být zapojeno neustále a na meziročním vyúčtování to vůbec nepoznáte. Úspora bude naopak velká, stačí jen nastavit celou domácnost vhodným způsobem.

Pomocníky jsou také hlasoví asistenti

Tento spotřebič spolupracuje úspěšně s hlasovými asistenty, jako je například Amazon Alexa. Stačí krátký povel a vše je rázem splněno! Můžete si také naplánovat zapínání kávovaru na každý pracovní den v ranních hodinách, abyste vstávali do zaměstnání provázení šálkem voňavé kávy. Stačí vlastně jenom krátká chvíle strávená s nastavením. Pokud vás tato tématika zaujala, více informací čeká na cel-tec.cz!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *