Pro mužePro ženy

Romantika u Karlštejna je ideální pro nezapomenutelnou svatbu a nejen to

Znáte krajinu kolem hradu Karlštejn? Romantické prostředí Českého krasu, kterým protéká řeka Berounka, je jako stvořené pro návštěvu některého z místních penzionů nebo hotelů. Rozhodně vás to totiž láká, strávit na tomto místě delší čas. Pravidelně se zde konají svatby, které patří k těm nejromantičtějším u nás. Můžete si zde ale samozřejmě přijet užít jen tak romantiky ve dvou.

Svatby a další akce

Podívat se můžeme na jeden zdejší hotel, který už má dlouhé zkušenosti v pořádání svateb i nejrůznějších společenských akcí pro větší množství hostů. Hotel Mlýn Karlštejn má totiž veškeré potřebné zázemí a dokáže vám kdykoliv vyjít vstříc podle vašich požadavků. Záleží jen na vás, jak si chcete svatbu nebo jinou společenskou událost naplánovat.

Svatebčané si mohou užít nejrůznější lokální zajímavosti, jako je třeba romantický ostrov s party stanem, kde lze pohostit až 120 osob přímo na břehu řeky Berounky. Využít můžete také altánek a BBQ stan s ohništěm. Celkově tady lze pohostit 160 osob.

V rámci svatby si můžete zvolit:

  • Civilní nebo církevní obřad
  • Hostinu v různých prostorách
  • Upravit si na míru svatební menu s možností grilování na ostrově
  • Ubytování ve 21 pokojích pro až 49 osob

Pro svatební hostinu se využívá sál Petrarca pro 45 osob, případně restaurace hotelu, která nabízí ještě terasu a celkově zvládne 80 osob. Pokud máte více lidí, samozřejmě se vám bude pro svatební hostinu více hodit již výše zmíněný party stan, kde lze zvládnout až 160 osob.

Užijte si, co jinde nezažijete

Čerství novomanželé si zde mohou užít například projížďku v kočáru k hradu Karlštejn. Mnoho nabízí také samotné okolí, nejen pro svatebčany. Vydat se můžete do místních vinných sklípků, kde ochutnáte proslulé karlštejnské víno, rodiny s dětmi zase ocení nedaleký zoopark, kde jsou k vidění unikátní druhy zvířat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *