Pro muže

Jaké prádlo je v létě lepší, upnuté nebo volné?

Spodní prádlo musí být především pohodlné a dobře se nosit, téměř tak, abychom o něm nevěděli. V horkých letních dnech hraje pohodlí velkou roli.

S ohledem na pohodlí


Letošní léto je opravdu sen každého milovníka vysokých teplot. Ale samozřejmě ne každému horké počasí vyhovuje. I v tropických teplotách musíme pracovat, sportovat a plnit si své každodenní úkoly a povinnosti. Chtěli bychom se cítit tedy maximálně pohodlně, k čemuž přispívá i správně zvolené spodní prádlo, především u mužů. V upnutém střihu se můžeme více potit, naopak volnější střih neposkytuje dostatečnou oporu pro intimní partie. Jaké prádlo tedy v létě vybrat, abychom byli spokojení a cítili se dobře? Záleží především na tom, co máme v plánu dělat a také co si vzít na sebe. Protože kromě toho, abychom se cítili pohodlně, je potřeba i nějak vypadat. Pokud si tedy oblečeme upnuté kalhoty nebo šortky, je pod ně vhodnější upnuté prádlo typu boxerky. To s volným střihem by vytvářelo zbytečné přehyby látky, které by byly vidět a také by kvůli nadměrnému tření způsobovaly podráždění kůže. Naopak prádlo s volným střihem, jako jsou například trenýrky s širokými nohavičkami, se hodí pod volnější oblečení, tedy například pod bermudy nebo volné kraťasy.

Barva i materiál


Pozor bychom si měli dát také na barvu, pokud je vrchní oblečení světlé, volíme také světlé spodní prádlo. Materiál je ideální přírodní, který dobře saje pot, jako je bavlna nebo její kombinace s dalšími typy vláken. Výběr prádla ovlivňuje také činnost, kterou se chystáme dělat. Pokud je před námi rodinný výlet, horská túra nebo třeba přátelský zápas ve fotbale, je dobré myslet na to, že při aktivitách potřebují mužské partie patřičnou oporu. Tu poskytují upnuté střihy, tedy boxerky nebo slipy. Volný střih by citlivějším mužům mohl přinést nepříjemné pocity a namožení kůže.

To, jaké prádlo si na sebe oblečeme, si samozřejmě každý musí rozhodnout sám. Je ale dobré se předem zamyslet nad tím, jak bude náš den vypadat, a výběr tomu přizpůsobit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *