Cestování

Přemýšlíte, kam vyrazit ve dvou a užít si naplno relax a nerušenou chvilku pro sebe? Doporučuji pivní lázně v Nepomuku!

Milujete pivo, pohodu a wellness? Hledáte moderní hotel s ubytováním právě pro vás dva? Vyzkoušeli jsme nepomucké pivní lázně a již teď mohu prozradit, že se určitě vrátíme.

Pivní lázně jsme s přítelem navštívili vůbec poprvé a byl to jeden z nejlepších zážitků. Od příjezdu až po odjezd. Na recepci nás uvítali velmi vřelí a sympatičtí lidé, kteří nám jednoduše vše vysvětlili, abychom se zde cítili co nejlépe. V tomto článku vám popíšu, jak jsme si užili náš výlet ve dvou.

Až pojedete do pivních lázní, všimněte si propracovaných detailů v interiéru

Už cestou na pokoj nám bylo jasné, že tenhle pobyt bude stát za to. Při procházení chodbou jsme si všímali krásných detailů, například sjednoceného a moderního venkovského stylu nebo třeba fotek na dřevu mapující historii celého hotelu i pivovaru Zlatá kráva. Velmi nás potěšila i možnost dát si kávu z kávovaru, který je umístěn na chodbě a je k dispozici pro každého. Tu si můžete vychutnat v příjemných křeslech z kůže, která najdete i se stolkem v jedné z chodeb na cestě do pokoje.

Dřevěné doplňky v pokoji i božsky pohodlná postel

Při příchodu do pokoje jsme byli ohromeni jeho designem, vybavením a zároveň důmyslně zpracovanými doplňky. Cítili jsme se jako celebrity na luxusní dovolené. V předsíni se tyčila dominantní dřevěná skříň s velkým potiskem loga pivovaru Zlatá kráva. Koupelna byla vybavena rustikálně a obložení zářilo příjemnou zelenou barvou, která celý interiér znatelně oživila. Pokračovali jsme do ložnice, kde nás překvapilo houpací křeslo zavěšené na silném dřevěném trámu. Až si půjdete lehnout, nebude se vám chtít domů. Takhle pohodlné matrace, jako jsou v pivním hotelu, si totiž zamiluje každý.

A abych nezapomněla. Na každém pokoji si hosté mohou užít vlastní pípu a libovolně si čepovat pivo. Na pokojích je připravena tučná dvanáctka z pivovaru Zlatá kráva, která rozhodně bude chutnat každému správnému pivaři, který miluje hořké pivo.

Z vířivky rovnou do horké pivní lázně

Znáte ten pocit, když se cítíte maximálně zrelaxovaní a na všechny všední starosti zapomenete? Pokud už se vám to dlouho nestalo, zajeďte se naložit do horké pivní lázně. Ta vám z hlavy vyžene všechny negativní myšlenky a z těla zase veškeré napětí. Celý relax ovšem začíná ve vířivce, kde si odpočinete při ztlumeném světle a v bublající teplé vodě.

Rozhodně byste neměli vynechat ani zážitkovou sprchu, kterou najdete hned vedle vířivky v samostatné místnosti. Tam na vás čeká zajímavé smyslové i relaxační opojení. Ve sprše máte možnost zažít například studený déšť nebo se osvěžit příjemným popraškem vody, který je doprovázen světelnými a zvukovými efekty, díky kterým se ocitnete například v džungli.

Po výše uvedených procedurách pro vás bude připravena horká pivní lázeň, ze které se vám nebude chtít pryč! Až se totiž naložíte do originální pivní vany, ihned ucítíte uvolnění napětí. Donutí vás to jen zavřít oči a užívat si přítomného okamžiku, na který budete dlouho vzpomínat. I zde na vás čeká překvapení v podobně pípy přímo vedle vany s horkou lázní s výborným pivem.

Kupte svému miláčkovi voucher a vyrazte spolu do pivních lázní

Na webu www.nasevouchery.cz máte možnost vybrat si balíček, který vám bude vyhovovat. K dispozici jsou vouchery s ubytováním pro dva s wellness, pivní lázní či degustačním menu. Pokud chcete vyrazit s rodinou nebo kamarády, je pro vás připraven voucher v rodinném apartmá na 2 noci pro 4 osoby s wellness.

Vouchery jsou také perfektním dárkem k narozeninám, svátku, výročí či svatbě. Lidé milují zážitky a s tímto voucherem se jistě každému trefíte do noty.

Přečtěte si také moji další recenzi na pivní lázně Zlatá kráva.

Andrea Ježková: redaktorka, blogerka

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *