Elektronika

Díky termolisům si dnes můžete potisknout reklamní předměty svépomocí

Společnosti si mohou nechat vyrobit reklamní předměty u renomovaných společností, které této problematice dokonale rozumí. Ať už jde o potisk firemních hrnků, triček pro zaměstnance, potisk klíčenek, zajímavých zábavných puzzle či čehokoli jiného, vše vám zhotoví, avšak za služby si připlatíte. Zvláště v dnešní době, kdy vše zdražuje. Ušetřit za zhotovení reklamních předmětů můžete tak, že si koupíte nepotištěné zboží a s pomocí termolisu si potisk zajistíte sami.

Termolis pro firmy i sportovní kluby

Využít termolis mohou nejen společnosti, které nás zřejmě jako první napadnou. Jsou prospěšné i ve sportovních klubech a všude jinde, kde chceme dětem, návštěvníkům, hostům dopřát jednotné oblečení nebo upomínkové předměty.

Mezi nejkvalitnější termolisy na našem trhu patří profesionální značkové termolisy Marta. Jsou maximálně kvalitní i spolehlivé, vaše peníze budou investicí do kvality. Sloužit vám bude po mnoho let s tím, že nebudete muset řešit žádné reklamace.

Termolisy.cz mají v nabídce několik vysoce kvalitních termolisů, které jsou používány po celém světě. Vyhovovat by vám mohl např. termolis PT2815S, PT3804C či PTC380. Ty jsou nejen kvalitní, ale i snadno ovládatelné. Kvalitní lis zajišťuje stabilní tlak a dostatečnou termoregulaci, což je zárukou dokonalého tisku.

S úsporou 10 % si právě teď můžete koupit automatický termotransferový lis, sublimační, termolis 40 x 50 cm. Je určen pro potisk plochých předmětů, jako jsou trička a jiné oblečení, tašky, puzzle, podložky pro myš, plech…

Kupte si i další kvalitní zboží

Na webových stránkách termolisy.cz najdete také řezací plotry, kreslicí plotry i řezací – kreslicí plotry. Nechybí bohaté příslušenství, jako třeba plotrové nože.

Plotry všeobecně jsou používány v polygrafickém průmyslu, umožňují realizovat komplikované výtisky s rozmanitým povrchem, vzory, výřezy… Plotr je ideální všude tam, kde si běžná tiskárna neporadí. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *