Bydlení

Na Smíchově se líbí mladým rodinám, najdou zde vynikající zázemí

Pokud plánujete brzy založit rodinu nebo už jste doma tři, je pořízení prostorného vlastního bydlení zcela nasnadě. Praha je pro mnoho lidí jasná volba, už jen kvůli tomu, jakou občanskou vybavenost a možnosti pro budoucí zaměstnání nabízí.

Investovat do nemovitosti se dá v každé době, protože krátké výkyvy na trhu nemají vliv na investiční plán, jenž trvá i desítky let. V následující generaci dojde k výraznému zhodnocení, to je věc, která je naprosto bez debat. Stačí jen mít potřebnou vytrvalost a nastavit si hypoteční úvěr tak, aby ladil s rozpočtem celé domácnosti. Zaujal vás Smíchov? Je to pražská čtvrť, která nabídne vše, co je zapotřebí ke klidnému životu a rozhodně tedy stojí za zvážení.

Městská zeleň je velkou výhodou

Pokud si snad někdo myslí, že je naše hlavní město plné betonové šedi, pak je na omylu. Opak je pravdou, zelené plochy jsou v páté z pražských čtvrtí velmi důležitou součástí každého volného odpoledne. Byty k prodeji na Smíchově jsou zasazeny do míst, kde budete mít přírodu v podobě velkého anglického parku na dosah ruky.

Chybět ale nebudou ani restaurace, obchody a zázemí pro sport a volný čas. Klamovka má za sebou historii, kterou začal psát šlechtický rod Clam-Gallasů a dnes zažívá skutečnou renesanci. Zavítat můžete i do Husových sadů či do parku Mrázovka, Praha 5 je opravdu synonymem pro městskou zeleň.

A jak velký byt si vlastně zvolit?

K dispozici jsou různorodé varianty, takže záleží jen na zájemcích, kteří by rádi v této lokalitě pořídili vlastní nemovitost. Poblíž Klamovky najdete i sakrální skvosty, můžete ale naplánovat i řadu skvělých výletů s rodinou.

Nabízí se dispozice 1+kk se zhruba čtyřicetimetrovou výměrou, ale i 4+kk, kde je k dispozici sto metrů čtverečních a počítá se s početnější domácností.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *