Jídlo

Připravte si jídlo v remosce

Příprava jídla je časově a někdy i finančně náročná, a právě z tohoto důvodu byste si měli pořídit remosku. Tento šikovný pomocník by měl patřit do každé domácnosti, protože je to způsob, jak můžete poměrně snadno a rychle vytvořit zajímavé pokrmy.

Co to remosku vůbec je? 

Vzhledem k tomu, že remosku využívaly zejména naše babičky, tak mnoho mladých lidí ani neví, co to remoska vůbec je. Jedná se o menší přenosnou troubu, která je vyrobena z hliníku a někdy je potažena teflonovou vrstvou, aby se jídlo lépe dělalo, protože díky této vrstvě se nepřilepí k povrchu a vám se bude vařit mnohem pohodlněji. Celá tato trouba se uzavírá víkem, které bývá často skleněné, abyste na své pokrmy viděli. Samozřejmě, že dnes existuje mnohem větší výběr, než kdysi, takže si můžete vybírat mezi více velikostmi a také v různém barevném provedení a podobně. 

Připravte si cokoliv

Připravte si jídlo v remosce, protože je to mnohem dietnější, nepotřebujete totiž ani trochu tuku a jídlo se vám dokonale udělá, protože v remosce se jídlo ohřívá ze všech stran, takže bude propečené a neztratí vůni ani šťavnatost. Díky tomu si můžete udělat opravdu cokoliv, ať už chcete upéct kuře anebo nějakou buchtu. Mimo jiné se jedná o přístroj, který nahradí hned několik jiných, protože remosku můžete využít stejně jako klasickou troubu, mikrovlnou troubu či sendvičovač a podobně. 

Hodí se do každé domácnosti

Mnoho lidí si pořizují remosku hlavně na chatu nebo na místo, kde si potřebují občas něco uvařit a není zde trouba, jako je dovolená a podobně, protože remoska je přenosná a na rozdíl od trouby nepotřebuje žádnou instalaci, stačí jí jen elektřina. Ovšem připravte si jídlo v remosce i doma, protože mít remosku doma znamená ušetřit čas i peníze, protože v remosce je jídlo rychleji připraveno, zejména pokud jste zůstali sami anebo jste jen dva, tak vám remoska úplně vystačí. 

Výborná i pro řidiče

Remoska se hodí nejen na chatu, dovolenou nebo do bytu, ale i do auta, protože můžete použít měnič a pak si připravovat jídlo v remosce i na cestách. Hodí se to zejména řidičům, kteří jezdí na dlouhé trasy v nákladních autech či kamionech, protože se většinou stravují v autech, a proto je dobré využít remosku, kde je jídlo poměrně snadno a rychle hotové. 

Jednoduchá obsluha

Remoska může být krásný dárek i pro babičku s dědou, ale mnozí se obávají, že si s remoskou starší lidé neporadí, ovšem ovládání remosky je velmi snadné. Remoska nemá žádné regulování teploty, takže nemá žádné tlačítka, s kterými by si lidé nevěděli rady. Než remosku poprvé použijete, měli byste ji omýt teplou vodou, ale pak už uvnitř můžete připravovat jídlo, tak jak jste zvyklí. Do remosky nepotřebujete přidávat žádný tuk, díky nepřilnavému povrchu se maso ani jiné potraviny nepřilepí.

Remoska je skvělý pomocník, který se hodí kamkoliv, připravte si jídlo snadno a rychle. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *