Bydlení

Doplňte vaše okna o kvalitní rolety a změňte atmosféru v interiéru

V každém interiéru, ať už se podíváme na byty nebo rodinné domy, nechybí okna. Dříve velký boom v podobě klasických žaluzií, dnes vystřídala jiná stínicí technika. Je spousta druhů zastínění, které mají velký vliv na vzhled interiéru a samozřejmě i na to, jak dobře se nám daří zabránit vniku slunečních paprsků a zajištění si soukromí.  Jedním typem jsou kvalitní a esteticky povedené rolety.

Ochrana před sluncem i okrasa interiéru, to jsou rolety

Díky roletám si zajistíte stín před slunečními paprsky. Váš interiér se nevyhřeje tak moc, jako bez rolet. Zároveň ale rolety zkrášlí pokoj. Stačí vybrat si správnou látku, která bude působit coby dekorační prvek a zpříjemní vám chvíle trávené doma.

Látkové rolety můžete buď sladit s interiérem, nebo jej naopak okořenit a díky roletám zajistit zajímavý a osvěžující prvek, který vám chyběl. Rolety umí zajistit stín i příjemné světlo zároveň, stačí vybrat světlou barvu.

Na rolety-site.cz najdete rolety za akční ceny, a tak s nákupem značně ušetříte. Volit můžete řetízkové nebo pružinové rolety, také rolety MIST pro střešní okna, přírodní a krásné bambusové rolety, plisé rolety Easy Click, které jsou maximálně moderní a cool. Pro náročné nechybí ani motorické rolety nebo skvěle zatemňující venkovní rolety. V poslední době se velké oblibě těší rolety den noc, které můžete v nabídce najít taktéž.

Braňte se sítěmi proti hmyzu

Chcete větrat ve dne v noci bez obav, že se vám domů dostanou komáři a jiný nepříjemný hmyz? Pak na okna umístěte sítě proti hmyzu. Důležité jsou nejen v obytných prostorech, ale i v kancelářích a výrobních plochách. Snadno se montují, nenarušují vzhled domu, jsou elegantní a vysoce funkční pro každé okno.

Vyberte si rolety i sítě proti hmyzu přesně pro vaše okna. Bude se vám žít lépe.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *